NKBEAUTY NEEMT IVM DRUKTE GEEN NIEUWE KLANTEN AAN, EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Eyeliner

Voordelen PMU eyeliner

Semi permanente make-up is een uitstekende manier om altijd verzorgde ogen te hebben. U hoeft niet meer bij te kleuren met een potlood of eyeliner. Uw ogen zien er op elk moment van de dag prachtig en sprekend uit. Permanente make-up loopt bovendien niet uit! Zwemmen, sauna, regen, sporten geen probleem.. eindelijk ongestoord genieten zonder bang te zijn dat uw eyeliner of oogpotlood uitloopt! Het bespaard enorm veel tijd in de ochtend, geeft rust en een stralende uitstraling. Kortom.. een must voor iedere vrouw.Wat kunt u verwachten na een PMU behandeling?

Na het aanbrengen van de permanente make-up kan uw huid rood zijn en een trekkend gevoel geven. Ook is zwellingen een normaal verschijnsel. U hoeft uwzelf hierover geen zorgen te maken, dit hoort bij het herstel. Ga niet aan uw behandelde huid krabben en/of te wrijven. De huid kan soms wat vervellen of jeuken, maar raak het niet met uw vingers aan. Laat de losse velletjes zitten en trek ze er niet van af, dit zou de huid kunnen beschadigen! Vaak is de behandelde huid binnen een week tot tien dagen volledig hersteld. 

Het pigment kan tijdelijk weg trekken, raak hiervan niet direct in paniek. Geef de huid 6 weken de tijd om het uiteindelijke resultaat te kunnen zien. Na de eerste sessie kan het pigment 30 tot 70% vervagen. Vandaar dat u wordt geadviseerd een nabehandeling te nemen, deze zit in de prijs meegerekend mits u binnen 6 a 8 weken na de behandeling terug komt voor uw touch-up. Bijwerken is dus in veel gevallen noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Zonder het bijwerken kan het resultaat na 3 maanden al gaan vervagen. Iedereen reageert immers anders. De resultaten die bereikt worden zijn langdurig. Gemiddeld heeft permanent aangebrachte eyeliner een opfrisbeurt nodig na 2 tot 3 jaar.


Is het aanbrengen PMU ogen en eyeliner pijnlijk?

Net als iedere andere ingreep waar naalden, hoe fijn ook aan te pas komen is het aanbrengen van permanente make up ogen en eyeliner niet geheel pijnloos. Een groot gedeelte van de pijn hangt af van uw eigen pijngrens. Bent u erg gevoelig of bang van naalden dan doet u er goed aan om dit vooraf met de specialist te bespreken. Het is mogelijk om voorafgaand aan de behandeling een verdovende crème te gebruiken. Deze crème kunt u via de huisarts bij de apotheek verkrijgen; Emla. Let op zonder recept wordt de crème niet verstrekt. Geef tijdens de behandeling altijd aan, als er even gepauzeerd moet worden en/of wanneer u vragen heeft.


Uzelf heeft een grote invloed op het genezende eind resultaat van de behandeling, het niet goed opvolgen van de nazorg kan zichtbare effecten  hebben op het resultaat.

U ontvangt van uw specialist tips die betrekking hebben op de verzorging van uw huid na de behandeling. Het spreekt voor zich dat de huid tijd nodig heeft om te herstellen van het aanbrengen van de permanente make-up. In de eerste week tot tien dagen na de behandeling wordt het bezoek aan sauna, stoombad en/of zwembad afgeraden. Ga ook niet onder de zonnebank en vermijd langdurige blootstelling aan het natuurlijke zonlicht. Het is eveneens belangrijk om de behandelde huid niet met uw handen aan te raken en het gebruik van bepaalde verzorgingsproducten te vermijden. Je krijgt van de uw specialist instructies hoe u uw huid het beste kunt laten herstellen en tegelijkertijd verzorgen. Vermijd zweten op het hoofd de eerste 48 tot 72 uur na de behandeling. Let op het niet goed naleven van de nazorg regels kan zichtbare consequenties hebben voor het genezingsproces en het resultaat! De specialist is op de hoogte van de nadelige effecten die nalatig verzorgen met zich teweeg kan brengen. Neem het zetten van pmu serieus! 

Er word geen PMU gezet:

  • op plekken waar u het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan;
  • op een litteken dat minder dan een jaar oud is;
  • op een plek waar minder dan zes weken geleden PMU is gezet;
  • op een plek waar minder dan drie maanden geleden een PMU of tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is;
  • op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen;
  • als u onder invloed bent van alcohol of drugs;
  • als u zwanger bent.

 


Subtiele eyeliner met een kleine wing. GENEZEN RESULTAAT