NKBEAUTY NEEMT IVM DRUKTE GEEN NIEUWE KLANTEN AAN, EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Powder brow

De Powderbrows techniek, ookwel ombre-techniek genoemd is een schaduwtechniek die gevormd wordt door pixels (kleine puntjes). De schaduw lijkt op poeder.Geschikt voor bijna alle leeftijden, huidtypen en looks. Heelt vrijwel altijd in dezelfde kleur. Creëert een wat strakkere, make-up wenkbrauw.


Stap 1 van de behandeling (brow mapping).

Tijdens de behandeling wordt gestart met het uitmeten en tekenen van de wenkbrauwen en wensen worden besproken, op basis van beide uitkomsten wordt een voorbeeld getkened. Deze wordt samen met u goed bekeken, u geeft toestemming voor het voorgetekende model voordat gestart wordt met de behandeling. Zodat u ten alle tijden op de hoogte bent van wat er gaat gebeuren.Stap 2 van de behandeling (kleur bepalen).

Bij PMU spreken we altijd van pigmenteren en niet van tatoeëren. Bij tatoeëren gebruikt men inkt, bij PMU gebruikt men pigmenten. Het warenwetbesluit stelt in Nederland strenge eisen aan PMU pigmenten. De gebruikte kleurstoffen mogen absoluut niet schadelijk zijn voor de gezondheid.

Kleur keuze wordt bepaald aan de hand van uw wensen en smaak en uw ondertoon van de huid. Niet zomaar elke Kleur past bij uw huid toon en warmte, omdat een kleur een andere gloed kan krijgen als deze niet match met uw huid. Vandaar dat het uiteindelijke besluit samen wordt gemaakt met uw specialist.Stap 3 pigmenteren.

Bij het plaatsen van PMU brengen we de naald net onder de opperhuid, in de bovenkant van de
lederhuid. Dit is gemiddeld tussen 0.5 en 1 mm diep. Dit wordt gedaan met de PMU Machine Derma Medical. Dit is de top van alle Performance Sensi-drive Systems. Dusdanig kan met dit apparaat de druk zo nauwgezet worden afgesteld dat we in de juiste huidlaag komen, maar zonder uw huid te laten bloeden (minimaal zwellen). 

·         CE & TÜV gekeurd - GGD goedgekeurd


Genezingsproces:


 

Er word geen PMU gezet:

 

  • op plekken waar u het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan;
  • op een litteken dat minder dan een jaar oud is;
  • op een plek waar minder dan zes weken geleden PMU is gezet;
  • op een plek waar minder dan drie maanden geleden een PMU of tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is;
  • op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen;
  • als u onder invloed bent van alcohol of drugs;
  • als u zwanger bent.

 Is een touch-up behandeling noodzakelijk?

Jazeker, zonder deze touch-up heeft u tot maximaal drie maanden zichtbaar resultaat. Na uw eerste behandeling vervaagt tot 70 procent van de wenbrauwen, na uw touch-up vervaagt 30 procent waardoor u uiteindelijk uw mooie natuurlijke look heeft.

U bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van uw touch-up binnen 6 a 8 weken na uw eerste behandeling. Boek uw afspraak meteen na uw behandeling om zeker te zijn van uw plekje. Eerder dan zes weken bijwerken is niet mogelijk omdat de wenkbrauwen dan nog niet genezen zijn.

Lukt het u niet  binnen de 6 a 8 weken terug te komen voor uw touch-up, dan kunt u een afspraak boeken voor de periode van 9-12 weken na de eerste behandeling. Maar let op, dan betaald u een extra bedrag van 50 euro, omdat uw specialiste hierdoor weer meer tijd nodig heeft voor uw behandeling.