NKBEAUTY NEEMT IVM DRUKTE GEEN NIEUWE KLANTEN AAN, EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.


Ontharen

In de salon word gewerkt met twee soorten hars, namelijk; strip en filmhars.

Striphars wordt in een dun laagje aangebracht met een spatel of cassette en vervolgens afgenomen met een papieren strip. Doordat de strip in de hars kleeft en de hars in de haren worden de haren samen met de strip afgenomen.

Striphars wordt aangeraden voor grote zones zoals benen, armen, borst en rug. 


Filmhars of filmwax, is de 3e generatie van waxen en de meest gekende innovatie van ontharen. Deze hars stolt op lichaamstemperatuur en wordt zonder strips afgenomen.

De belangrijkste eigenschap van de filmhars is dat deze niet aan de huid kleeft maar wel aan de haren. Hierdoor is de hars zéér geschikt voor gevoelige zones zoals het gelaat en de oksels. Het spreekt voor zich dat u altijd iets zal voelen als er haren verwijderd worden, maar dankzij de ontwikkeling van filmhars wordt harsen nagenoeg pijnloos voor de huid! Ook kan deze hars eveneens gebruikt worden voor grotere lichaamszones indien u een minder pijnlijke ontharing verkiest of last heeft van circulatie problemen, spataders of littekens.Nazorg

 

  • Vermijd de eerste 24 uren zoveel mogelijk de zon! Gebruik een bescherming met minimum zonnefactor 15, ook in de schaduw.
  • Neem na de ontharing geen warm bad en vermijd sauna of jacuzzi. Hitte kan ervoor zorgen dat de huid geïrriteerd wordt.
  • Gebruik gedurende 24 uur geen deodorant of parfums.
  • Ga na de ontharing niet intensief sporten. Door te zweten in geopende en licht geïrriteerde poriën, kunt u ontstekingen veroorzaken.
  • Voorkom ontstekingen van de haarfollikel door de huid goed te reinigen. Draag losse kledij en katoenen ondergoed zodat de huid goed kan ademen.

MET DE JUISTE NAZORG KUNT U INGEGROEIDE HAREN VOORKOMEN!

Scrubben is het toverwoord♡

Door te scrubben verwijderd u dode huidcellen en maakt u de weg vrij voor de haartjes. Het beste is om de huid ook voor de ontharing te scrubben. Na de ontharing kunt u er het beste een gewoonte van maken om 1 à 2 keer per week te scrubben. Dit kunt u met een Nylon handschoen onder de douche of met een Sisal handschoen op een droge huid doen. Scrubben is niet alleen goed tegen ingegroeide haren, maar zal je huid ook zachter, soepeler en mooier maken.

LET OP: scrub pas vanaf 2 dagen na de behandeling!