Invest in your skin. It is going to represent you for a very long time...

Wimperextensions

Samen met u maken we een keuze in de soort, krul en dikte van de wimperextensions, rekening houdende met uw wensen en wat uw natuurlijke wimpers kunnen dragen. Vervolgens worden de wimperextensions één voor één aangebracht. Tijdens de behandeling dient u uw ogen gesloten te houden. Voor u de uitgelezen kans om even te ontspannen en tot rust te komen!

 

Een nieuwe set wimperextensions aanbrengen duurt ongeveer 1,5 a 2uur (hybride & volume minimaal 2uur) Opvullen varieert tussen 30min a 1,5 uur. De behandeling is volledig pijnloos en beschadigt de natuurlijke wimpers niet. 

 

Het duurt ongeveer 8 weken totdat de laatste wimperextensions zijn uitgegroeid. Wilt u echter altijd mooie volle wimpers houden dan dient u binnen 2 tot 4 weken een afspraak te maken voor een refill-behandeling.


Soorten wimperextensions Uitleg
One by one Op één eigen wimperhaar wordt één extension geplaatst
Mega volume 6D - 8D
Russian volume Op één eigen wimper haar worden meerdere wimper extensions geplaatst. 2D - 3D - 4D


Voordelen van Wimperextensions

 • Lengte, krul en vorm naar wens
 • Tijdbesparend
 • Creëert een mooie, open blik
 • Bestand tegen water
 • Veilig voor de natuurlijke wimpers
 • Bijna gewichtloos

Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als het plaatsen zelf. Ik zal de nazorg richtlijnen uitgebreid met u bespreken en u alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw prachtige nieuwe wimpers.

 • De eerste 24 uur na de behandeling dient u elk contact met water te vermijden De reden hiervoor is dat de lijm in deze periode nog aan het uitharden is. Hierna gelden de volgende adviezen:
 • Dagelijks reinigen met de Perfect Eyelash Lash Foam
  Dit voorkomt een ophoping van vuilrestjes, met mogelijk nare ontstekingen als gevolg. Ook zal het ervoor zorgen dat uw extensions langer mooi blijven. (Op zijn minst reinigen met lauw water).
 • Alle producten met olie rond de ogen vermijden
  Olie tast de lijm aan waarmee de wimperextensions bevestigd zijn. 
 • Het is ten zeerste afgeraden om in uw ogen te wrijven of aan de wimperextensions te trekken.
 • Alleen aangepaste make-up rond de ogen gebruiken
  Perfect Eyelash heeft hiervoor speciaal olievrije producten ontwikkeld.
 • Na enkele +/-6 maanden word het aangeraden uw wimpers een rustmoment te gunnen. Dus is het verstandig om de wimperextensions tijdelijk te laten verwijderen. Dit is om eventuele allergische of geïrriteerde reactie te ontwikkelen door het lange gebruik. Het is eventueel wel mogelijk om een Lash volume lift behandeling te laten doen zodat u toch mooie wimpers heeft.


  Uiteraard kan er altijd een (allergische) reactie optreden i.v.m. lijm of gebruik van de andere producten! 

  U kunt NKBeauty niet aansprakelijk stellen in geval van een allergische reactie. Uiteraard wordt het enorm betreurd, maar de kans is nu eenmaal altijd aanwezig, zelfs na al maanden de wimperextensions te hebben gedragen kan er door de tijd heen een (contact) allergie ontwikkeld worden!

  Neem z.s.m contact op bij jeuk, branderig gevoel etc om de wimperextensions te verwijderen! Is de reactie erg hevig extreem rood en gezwollen? Bel dan eerst uw huisarts.

   

  U kunt NKBeauty niet aansprakelijk stellen in geval van infecties d.m.v. het niet of verkeerd naleven van de nazorg instructies van de wimpersextensions. Deze worden duidelijk met u besproken tijdens de behandeling en daarnaast ontvangt u een nazorg kaart.  Producten Prijs
  Perfect Eyelash Eyeliner €12,95
  Perfect Eyelash Oogpotlood €14,95
  Perfect Eyelash Mascara €19,95
  te bestellen via NKBeauty salon
  Verzorging producten Prijs
  Cleansing Foam € 17,95
  Cleaning brush € 5,95
  Te bestellen via NKBeauty salon