Invest in your skin. It is going to represent you for a very long time...

Wimperlift

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions. NKBeauty werkt met siliconen pads en milde, maar zeer effectieve producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E.

 


Als finishing touch kunnen de wimpers geverfd worden voor een perfecte, natuurlijke oogopslag!


Voordelen van lash volume lift

  • Creëert een mooie, open blik
  • Het resultaat blijft ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar! 
  • Uw eigen wimpers zullen langer lijken door de intense lifting
  • Veilig voor uw natuurlijke wimpers
  • Tijd besparend (altijd klaar om te gaan) 
  • Ideaal als u op vakantie gaat (geen uitgelopen make-up meer)

 Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Ik zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met u bespreken en u alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw prachtige nieuwe wimpers.

Na de behandeling dient u de eerste 24 uur alle contact met water te vermijden, zo kan de intensieve Keratine Filler goed intrekken. Hierna geldt het volgende advies:

  • Dagelijks reinigen met de Perfect Eyelash Lash Foam Cleanser 
    Dit voorkomt een ophoping van vuilrestjes, met mogelijk nare ontstekingen als gevolg (Op zijn minst reinigen met lauw water).

Perfect Eyelash Cleanings Foam 100ml €17,95

Te bestellen via de NKBeauty salon. 


U kunt NKBeauty niet aansprakelijk stellen in geval van een allergische reactie. Uiteraard wordt het enorm betreurd, maar de kans is nu eenmaal altijd aanwezig. Zelfs na meerdere keren de wimperlift behandeling te hebben gedaan, kan er een allergie ontwikkeld worden!

Neem bij hevige reactie ten alle tijden contact op met uw huisarts.